Постинг
26.08.2016 18:38 -
Табуле с кус кус и нахут
100 г кус-кус
- 50 г нахут от консерва
- 2 домата
- 1 глава лук
- 1 връзка мента
- 1 връзка магданоз
- 1 връзка кориандър
- 1 люта чушка
- 1 лимон
- 2 с.л. зехтин
- сол
- Кус-кусът се залива с гореща вода и се оставя да престои за 10 минути.
Доматите се нарязват на кубчета и към тях се прибавят нарязаните на много ситно зелени подправки и лук, както и нахутът. По желание може да се добави и люта чушка.
Кус-кусът се отцежда, ако има останала вода, и към него се прибавя малко зехтин и сол. Разбърква се с вилица и се добавя към зеленчуците.
Подправя се с още сол, лимонов сок и зехтин.
Тагове:
Аш-е-рештех - супа от боб, леща и нахут
Нахут с карамелизиран лук и розмарин
Видео : Сортиране и разделяне на горчица...
Нахут с карамелизиран лук и розмарин
Видео : Сортиране и разделяне на горчица...
Следващ постинг
Предишен постинг
Няма коментари